Skrot modtages gerne såfremt du har et CVR-nr.

Kontakt H.J. Hansen kundeservice på tlf. 63 10 91 00.

 

 

 

 

 .

.

         

Om genvinding

Vi ser os selv som den toneangivende genvindingsvirksomhed i Danmark. Vi arbejder for international anerkendelse og respekt. Og vi vil være vores kunders foretrukne partner."

Indsamling over hele landet

Vi hjælper virksomheder og kommuner over hele landet med at afsætte skrot til genanvendelse. Vores transportafdeling sørger for, at farligt gods og miljøproblematisk materiale bliver håndteret korrekt.

Stor kapacitet

H.J.Hansen er en af Nordeuropas førende inden for genvinding. Vores shredderanlæg står for mere end halvdelen af den shredderkapacitet, der findes i Danmark og håndterer mere end en million tons skrot årligt. Raffineringsanlægget sorterer op til 400 tons metalaffald om dagen.

Globalt salg

Vi følger løbende London Metal Exchange og de internationale finans- og råvaremarkeder. Vi har kontorer i Kina og agenter i Tyrkiet og Spanien. Det er med til at sikre stabile afsætningsmuligheder og fordelagtige priser.

Miljøvenlig transport

Når man flytter 1,5 millioner tons skrot om året, så skal det foregå effektivt og miljøvenligt. Derfor har vi placeret de fleste af vores afdelinger tæt ved havne- og kajområder - 75 % af alle vores materialer transporteres ad søvejen.

Kontakt os

Lad os finde den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.
Ring til os på telefon: 63 10 91 00.

Andre selskaber

H.J.Hansen Nedbrydning A/S tager sig af nedbrydning af skibe, procesanlæg, havne, industri, vindmøller, og andre store jern- og betonkonstruktioner. Læs mere her: www.hjhansennedbrydning.dk
Bildemontering Danmark A/S genvinder biler. Hvert år miljøbehandler vi knapt 10.000 biler. Læs mere her: www.bildemontering.dk