Ophugning af skibe

H.J. Hansen Nedbrydning arbejder med både små og store skibsprojekter.

Vores viden og know how er afgørende for at et ophugningsprojekt bliver en succes og vi garanterer for en sikker og forsvarlig proces. Ophugning af skibe er projekttyper der kræver en detaljeret projektplan og samtidig indeholder den en række udfordringer, som H.J. Hansen nedbrydning har stor ekspertise i.

Vi ved hvad der kræves for at processen bliver udført så korrekt som muligt, og samtidig sikrer vi at alle miljømæssige og sikkerhedsmæssige krav bliver overholdt.

Video'en her viser ophugningen af fragtskibet Norbjørn. Skibet var forinden blevet klargjort og bl.a. styrhus, kraner og øvrige jernelementer var blevet demonteret for at nå ned på en vægt på ca. 880 tons. 
Den store portalkran på Lindø kom på arbejde med at løfte det 77 meter lange og 13 meter brede skib, hele 45 meter op i luften og henover Hal Syd. 

"Opgaven er særdeles spændende og vel nok første gang at det bliver gjort på denne måde" udtaler produktchef Morten Lind Jensen og fortsætter " Det giver os som nedbrydningsfirma mulighed for at vise andre kunder at Lindøs portalkran og området omkring er oplagt til at opgaver af denne type og nu har vi vist at det kan lade sig gøre". 

Kontakt os og lad os give et bud på din næste skibs ophugning.

Læs mere i vores brochure Skibsophug

You'll see the difference...